despre noi

 

 

 

Fotograf profesionist Botosani

Va oferim servicii foto de cea mai buna calitate cu aparatura de ultima generatie si cu experienta de fotograf profesionist de evenimente, sedinte foto familie , realizare fotografii portret , sedinte foto de absolvire, portofolii personale , fotografie de produs , fotografie conceptuala ., realizare de albume foto deosebite , retusare profesionala foto.

Filmari nunti Botosani- Filmari botezuri

  Serviciile de videografie se realizeaza doar cu  camere performante , cameramani cu experienta , montaj pe calculatoare performante ( Imac ), materialele se livreaza pe dvd-uri , blu-ray discuri, timpul de executie fiind de maxim 45 zile lucratoare.

Sonorizari nunti Botosani- Sonorizari evenimente Botosani- Dj nunti Botosani

Serviciile de sonorizare sunt cele mai profesionale din zona cu Dj atestati si cu experienta in toate tipurile de evenimente de la baluri de absolvire, petreceri private la nunti si cumetrii. Va punem la dispozitie lumini ambientale , artificii profesionale, lasere de ultima generatie, masina de fum greu cu gheata carbonica pentru valsul mirilor sau diferite evenimente .

Decorare sali de nunta, decoratiuni pentru nunta in Botosani, aranjamente florale nunta

  Va oferim o gama diversificata de culori si materiale pentru decorarea salii la evenimente ( nunti, botezuri, petreceri private) , aranjamente florale ,  masina de fum greu cu gheata carbonica, porumbei biserica , covor rosu, lumini ambientale .

Si pentru ca toate serviciile au un pret va invit la o cafea unde putem discuta despre eveniment !